• IT Max - linux rendszergazda

  Linux rendszergazda szolgáltatás, Miskolc, Gödöllő, Veresegyház, Budapest, de távmunkában az ország egyéb pontjain is.

 • Linux rendszergazda szolgáltatás

  Suse linux rendszergazda, Érd, Budapest, de távmunkában az ország egyéb pontjain is.

 • Debian Linux rendszergazda

  Debian linux rendszergazda, Siófok, Budapest, Gödöllő, Szarvas de távmunkában az ország egyéb pontjain is.


Linux rendszergazda - IT szolgáltatások

itmax.hu linux rendszergazda szolgáltatás. Cégünk több éves tapasztalattal vállalja kis- és közepes vállakozási IT rendszereinek az üzemeltetését. Főként Linux alapú rendszerek, Linux szerverek üzemeltetését, a rajtuk futó alkalmazás biztosítását.

Egyéb linux rendszergazdai szolgáltatásaink

Linux szerver üzemeltetés

Vállaljuk kis cégek és vállalkozások 1-2 linux szerverének a felügyeletét és mindenféle linux rendszergazdai tevékenység ellátását.

Linux szerver installálás

Tapasztalt Linux rendszergazdáink segítséget nyújtanak, a megfelelő linux operációs rendszer és szerver hardver kiválasztásában, beszerzésében.

Linux rendszergazda

Főként Pest megyei és Budapesti linux rendszergazdai feladatot látunk el jelenleg is, de távmunkában pl. Miskolcon, Szarvason dolgozunk.

Az IT Max linux rendszergazda szakemberei az ország egész területéről várnak felkérést. Távoli hozzáféréssel tudjuk biztosítani a linux rendszerek rendszergazdai feladatának ellátását, a linux szerverek folyamatos rendelkezésre állását linux rendszergazdai szolgáltatásunk keretében. Szükség esetén helyszíni kiszállással hárítjuk el az esetleges Linux operációs rendszer, alkalmazás problémákat.

Alapvetően az IT Max, mint a Neunet Bt. gödöllői vállalkozás IT üzemeltetési részlege Gödöllő és vonzásközetében, így Budapest, Veresegyház, Gödöllő és környező településeken vállal linux rendszergazda feladatokat, informatikai rendszerek üzemeltetését, ezen vállalkozások linux rendszergazdai szolgáltatási feladatait célozza meg.

Több, mint 10 éve foglalkozunk Linux szerver üzemeltetéssel, karbantartással. Eleinte csak saját célokra használtuk. Később a weboldal és webáruház készítéshez kapcsolódóan a domain név regisztráció és webtárhely bérlet szolgáltatásunkat vezettük be, majd az igények növekedésével saját üzemeltetésű Linux szervereken szolgáljuk ki a weboldalakat.

Linux rendszergazda szolgáltatás, linux szerver üzemeltetési tapasztalatot több multinacionális cégeknél szereztünk, különböző UNIX (AIX, HP-UX, True64) és Linux (SLES , Ubuntu, Debian) operációs rendszerek üzemeltetésével alapoztuk meg a tapasztalatunkat, ezt a linux üzemeltési tapasztalatot átemelve, tovább fejlesztve indítottuk el vállakozásunk Linux rendszergazdai szolgáltatását.

Legfontosabb célünk a linux rendszereink informatikai biztonsága, a szerverek és a rajtuk futó alkalmazások stabil, megbízható működése. Ügyfeleink elégedettsége a bizonyíték, hogy ez a kezdeményezésünk nagyfokú ügyfél elégedettséget is eredményez. A hibák, problémák, leállások minimálisra csökkentése eredményes és elégedett ügyfeleket jelent.

Linux rendszergazdai szolgáltatásunkkal biztos, megbízható informatikai hátteret szerezhet, ezzel Önnek nem kell többet az informatikai rendszerével foglakoznia, csak üzleti céljaira és azok megvalósulásukra koncentrálhat.

Linux rendszergazdai szolgáltatásaink bemutatása

 • Magas rendelkezésre állás - High Availability - linux cluster tervezése, kivitelezése, üzemeltetése
 • Mentések tervezése, kivitelezése, dokumentálása
 • Katasztrófa terv készítése, dokumentálás
 • Alapszintű linux biztonsági vizsgálat, javaslat, beállítás, üzemeltetés
 • Linux szerver telepítés, linux hibaelhárítás

A Neunet Bt. jelenleg közel 100 Linux operációs rendszert és Windows szervert üzemeltet. Több ügyfélnek, változatos szerződésese formában.

Ízelítő a linux rendszergazdai szolgáltásunkból

Debian Linux

Az általunk üzemeltetett szerverek jelentős rész Debian Linux alapokon fut. i386, x86_64 architektúra, Debian Lenny, és Debian Squeeze az általános, de van még woody és etch is.Ubuntu Linux

Ügyfeleinknél üzemeltetünk Linux rendszergazdaként Ubuntu szervereket és Ubuntu Desktopokat is. Mi inkább Desktop alkalmazására ajánljuk.


SuSe Linux Enterprise Server

Főként Oracle adatbázist futtató Linux rendszerek esetében üzemeltetünk SLES Linux operációs rendszert. Főként SLES 9, 10, 11 változatát alkalmazzuk.


Részletesen: SuSe linux rendszergazda szolgáltatás

Red Hat Linux Enterprise Server

Szintén Oracle adatbázist futtató Linux rendszerek esetében üzemeltetünk RHEL Linux operációs rendszert.Oracle Enterprise Linux Server

Oracle adatbázist futtató Linux operációs rendszer, amelyet az Oracle készített az alkalmazásainak a támogatására.


Gentoo Linux Szerver

A gentoo linux egy olyan linux operációs rendszer, amely modularitást, a hordozhatóságot és az optimalizáhatóságot tartja szemelőtt. 

Egyéb linux rendszergazdai szolgáltatásaink

Linux rendszergazdai tevékenységek

Vállalkozásunk olyan 10-15 éves magas rendelkezésre állású, nagy IT rendszer kiszolgálását (nem ritkán 7x24 órás) végző linux rendszerek üzemeltetésében szerezték linux rendszergazdai tapasztatukat, amely biztosíték lehet az Ön számára is, hogy az IT rendszere, megbízhatóan üzemel, a szolgáltatásai elérhetőek.
Meghibásodás esetén a hibák a lehető legrövidebb idő alatt kerülnek javításra. A proaktív beavatkozásokkal minimálisra csökkenthető a leállás.

Linux szerver telepítés

Tapasztalt Linux rendszergazdáink segítséget tudnak nyújtani, az elvárásnak megfelelő linux operációs rendszert kiválasztásában, a megfelelő hardver kiválasztásában, beszerzésében. Majd a Linux operációs rendszer installálásában és a megfelelő alap biztonsági elvárások teljesítésében.
Fontos, hogy tapasztalt, profi linux rendszergazdát bízzon meg, mert a linux szerver megfelelő tervezése a legfontosabb lépés, amellyel biztosítani lehet a rendszer stabil, folyamatos rendszerkezésre állását.

Linux szerver üzemeltetés

A linux rendszergazdai szolgáltatásunkat, üzemeltési szerződésen keresztül, havi díjas alapon végezzük. A havi díj mértéke függ az operációs rendszerektől, a gépek számától, az elvárt rendelkezésre állástól és a rajtuk futó szolgáltatásoktól.
Munkánk során a linux rendszergazda legfontosabb feladatának: a magas rendelkezésre állást, a szolgáltatás minőségét, az IT biztonságot, proaktivitást tartjuk.
Eseti linux installálási megbízásokat is vállalunk.

Linux rendszergazda tanfolyamok

Összegyüjtöttünk pár linux rendszergazda képzést, ahol főként középfokú és OKJ végzettségű tanfolyamokat tartana. az IT Max jelenleg nem foglalkozik linux rendszergazda oktatással. Nem vagyunk kapcsolatban az oktatási intézményekkel, nem ismerjük milyen a linux rendszergazdai oktatás szinvonala.
Linux rendszergazda tanfolyamok

FreeBSD szerver

Folyamatosan fejlesztjük és tágítjuk a tudásunk, ennek szellemében a FreeBSD megismerését tűztük ki célul. Jelenleg linux rendszergazdáink a FreeBSD 10.0 operációs rendszerrel ismerkednek, hogy gyakorlati tudáson keresztül megszerezzük a BSD üzemeltetési tapasztalatot.