linux rendszergazda

Linux rendszergazda tanfolyamok, Miskolc, Gödöllő, Veresegyház, Budapest, az ország egyéb pontjain is.


Linux rendszergazda tanfolyamok

itmax.hu linux rendszergazda tanfolyamok. Igyekeztünk összegyűjteni azokat az interneten megtalálható helyeket, ahol linux rendszergazda tanfolyamot, oktatást szerveznek. Általános rendszergazda felsőfokú szakképzés és informatikai rendszergazda képesítést is lehet szerezni.

Linux rendszergazdai tanfolyamok az országban

Középszintű és OKJ-s linux rendszergazda képzések, oktatások

Számalk Szakközépiskola

Informatikai rendszergazda tanfolyam: Számalk
Az informatikai rendszergazda képzés magába foglalja a hálózattelepítő és -üzemeltető ismereteket, a biztonságtechnikát valamint a webmesteri tananyagot, ennek eredményeként a képzésekből olyan, a szakmájukban magas fokon jártas hálózati szakemberek kerülnek ki, akik a legmodernebb hálózati eszközöket is ismerik és azokat gyakorlatban tudják konfigurálni.

Mátrix Oktatási központ

Informatikai rendszergazda tanfolyam: Mátrix Oktatás
Egyedi e-learninges formában szervezzük a tanfolyamot melynek lényege, hogy egy központi rendszeren keresztül a hallgatók közvetlenül tudnak kommunikálni egymással és az oktatóval, sőt az órák anyagait/ jegyzeteit is le tudják tölteni. Személyes megjelenéseken túl az órák megtartására "webinárium" keretében kerül sor.

Kéksuli Oktatóközpont

OKJ informatikai rendszergazda tanfolyam: Kéksuli
A tanfolyamra jelentkezo a képzés során elsajátítja hogyan építhet rendszert a Linux felhasználásával, hogyan képes számítógéphálózatot létrehozni az ingyenes GNU/Linux felhasználásával -- más operációs rendszerekkel megosztva az eroforrásokat. A végzettek képessé válnak az általuk létrehozott rendszert fenntartani, üzemeltetni és továbbfejleszteni épp úgy, mint a helyi igényeknek megfeleloen módosítani, testreszabni.

PentaSchool Oktatási központ

Linux rendszergazda tanfolyam: PentaSchool
A tanfolyam során megismerkedhet egy Linux disztribúció telepítésével, grafikus és karakteres felületen a rendszer konfigurálásával. A tanfolyam elvégzése után a résztvevő képes lesz a Linux-ot önállóan telepíteni, hálózatba konfigurálni, és azon a legalapvetőbb szerver szolgáltatásokat (fájl és nyomtató, DNS, Web, Levelező) alap szinten üzemeltetni.

TopSchool Oktatási központ

Linux rendszergazda tanfolyam: TopSchool
A tanfolyamot leendő vagy olyan kezdő rendszergazdáknak ajánljuk, akik most ismerkednek a LINUX alapú hálózatok működésével, adminisztrálásával.A tanfolyam során áttekintjük a legfontosabb hálózati eszközök működését és az alapvető protokollokat, részletesen tárgyaljuk a LINUX üzemeltetését, a fontosabb webszerverek, mint például az Apache beállítási lehetőségeit.A tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek önálló webszerverek és kisvállalati hálózatok üzemeltetésére is.

Linux Akadémia

Linux rendszergazda tanfolyam: Linux Akadémia
A szerver felügyelet egyik legfontosabb része, hogy tudjál arról, ha valami nem, vagy nem megfelelően működik. Időben értesülj arról, ha valahol például fogytán a diszk hely, vagy túl nagy a rendszer terhelése. A felügyeleti eszközök abban vannak a segítségedre, hogy ezeket hamarabb tudd, mint a felhasználók.

Kezdő és haladó linux rendszergazda tanfolyam, képzés, oktatás

Mikrokozmosz oktatási központ

Linux rendszergazda tanfolyam: Mikrokozmosz
A jelentkező a tanfolyam során elsajátíthatja egy Linux rendszergazda mindennapi munkavégzéséhez elengedhetetlen rendszer-konfigurálási ismereteket, a hálózati szolgáltatásokat, a leggyakoribb hibák elhárítását. A rendszer beállítása elsősorban konzolon történik. A tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek egy irodai hálózat kiszolgálására, Internetre csatlakoztatására és védelmére.

InfoSuli

Informatikai rendszergazda tanfolyam: InfoSuli
Képzésünk az egyik legkomolyabb színvonalú magyarországi szakképzés, az OKJ-s informatikai rendszergazda képzési program alapján épül fel, és a tanfolyam végén államilag elismert bizonyítvány megszerzésére nyílik lehetőség. Az informatikai alapismeretekkel rendelkező hallgatókat eljusson egy olyan szakmai szintre, ahol nem érheti őket meglepetés sem Linux, sem Windows rendszerek kezelésénél, sem hálózatok telepítésénél.

Tanfolyam OKJ

Linux rendszergazda tanfolyam: Tanfolya OKJ
Hétvégén, munka és család mellett is vállalható időpontokban és ütemezésben, a fejlődni vágyó felnőttek számára!A Linux rendszergazda tanfolyammal a biztos, erős felhasználói ismeretekkel rendelkező (pl. internet, irodai programok könnyed kezelése) jelentkezők jutnak el egy nagyon erős rendszergazdai, rendszer-adminisztrátori szintre.

Számalk továbbképzési közp.

UNIX és Linux rendszergazda tanfolyam: Számalk
Az Oracle-Sun fúzió kapcsán, mint hivatalos Oracle oktatóközpont, 2011-től a saját fejlesztésű tanfolyamaink mellett az Oracle Solaris tanfolyami portfóliót is felvettük az oktatási kínálatunkba. Linux, UNIX tanfolyamainkat minden kezdő és haladó üzemeltető, rendszergazda számára ajánljuk, akiknek feladatuk lesz Linux, UNIX operációs rendszerek telepítése, konfigurálása, mindennapos adminisztrálása és karbantartása.

LIA Iskola

OKJ informatikai rendszergazda tanfolyam: Lia iskola
Az Informatikai rendszergazda a kis- és közepes vállalat, intézmény, szervezet informatikáért felelős vezetőjének közvetlen munkatársa, vagy kihelyezett informatikai szolgáltatásokat végző cégben első szintű támogatói feladatokat lát el. Megfelelő mélységű (elméleti és gyakorlati) informatikai, hálózati ismeretei birtokában részt vesz a munkahely infokommunikációs hálózatának kialakításában és működtetésében.

Ruander Oktatóközpont

Rendszergazda tanfolyam: Ruander Oktatóközpont
Rendszergazda tanfolyamunk célja, hogy olyan szakképzett tanítványok hagyják el az iskolapadot, kik képesek lesznek ellátni kis- és középvállatok rendszergazdai feladatait. Tevékenységi köreikbe tartozhat windows és linux alapú szerverek és kliens számítógépek telepítése, konfigurálása és a későbbi felügyelete, karbantartása.Mivel az informatika világa sosem alszik, így folyamatosan fejlődésben van. Ennek érdekében képzéseinken a legfrissebb és használt technológiákat, fortélyokat sajátíthatják el a hallgatók.

Informatikai rendszergazda tanfolyamok, hálózat, operációs rendszer, disztribúciók

NetAcademia

Linux rendszergazda tanfolyam: NetAcademia
A képzés azzal az alapvető linuxos tudással ruházza fel a hallgatókat, melyet bármely linux disztribúción használható. A tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek lesznek professzionális módon telepíteni az operációs rendszert és beállítani az alapvető rendszerszolgáltatásokat valamint a grafikus felhasználói felületet. Ezen felül a fájlok és felhasználók kezelését, alapvető szövegkezelést és feldolgozást, szkriptelési ismereteket szereznek valamint az alkalmazások és hardver eszközök telepítését, beállítását is megismerik.

Nyugat Magyarországi Egyetem

Linux rendszergazda tanfolyam: Savaria Egyetemi Központ
Általános rendszergazda felsőfokú szakképzés a Nyugat Magyarországi Egyetemen, Savaria Egyetemi Központ, Műszaki, Informatikai és Gazdaságtudományi Intézet. A képzés során a hallgatók általános és speciális informatikai és műszaki ismereteket tanulnak, amelyek birtokában képesek a gazdasági, társadalmi életben a legkorszerűbb számítástechnikai szoftver és hardver eszközök alkalmazására, részt vesznek műszaki és irodai informatikai rendszerek tervezésében, fejlesztésében, üzemeltetésében. A képzést budapesti képzési helyszínen is indítjuk.

Addetur Baptista Gimnázium

Informatikai rendszergazda tanfolyam: Informatikai rendszergazda
Az Informatikai rendszergazda a kis- és közepes vállalat, intézmény, szervezet informatikáért felelős vezetőjének közvetlen munkatársa, vagy kihelyezett informatikai szolgáltatásokat végző cégben első szintű támogatói feladatokat lát el. Megfelelő mélységű (elméleti és gyakorlati) informatikai, hálózati ismeretei birtokában részt vesz a munkahely infokommunikációs hálózatának kialakításában és működtetésében. Koncepcionális kérdésekben feladata elsősorban a döntések előkészítése, míg megvalósításban a koordináló feladatok ellátása.

Webler Oktatóstúdió

Linux rendszergazda tanfolyam: Webler.hu
A rendszergazda tanfolyam átfogó ismeretet a jelenlegi korszerű hálózatokról, a hozzájuk tartozó architekturális fogalmakról. A rendszergazda tanfolyamon résztvevők megismerkednek a komplett Ubuntu Linux disztribúcióval, a Zentyal Linux operációs rendszerrel és a Microsoft Windows Server-ekkel is egyaránt, így egy minden platformra kiterjedő piacképes tudáshoz jutnak hozzá. Ezen a képzésen mindent tudni fogsz a Serverekről, a hálózatokról és az Internetről is.

Training360 Oktatóközpont

Linux rendszergazda tanfolyam: Training360
A Linux témában saját fejlesztésű, egymásra épülő, gyakorlatorientált tanfolyamokat kínálunk. A tanfolyamokat minden kezdő és haladó üzemeltető, rendszergazda számára ajánljuk, akiknek feladatuk lesz Linux rendszerek telepítése, konfigurálása, mindennapos adminisztrálása és karbantartása.

ITFactory.hu

Linux rendszergazda tanfolyam: IT Factory
A tanfolyam során betekintést nyerhetsz a világ legszéleskörűbben használt és nyílt forráskódú operációs rendszerének világába, teljesen az alapoktól kezdve. Megismerkedhetsz olyan operációs rendszerek és disztribúcióik történetével, amelyekkel nem csak a megfoghatatlannak tűnő, felhasználók számára misztikus szuperszámítógépekben, de a mára már életünk részévé vált okostelefonokban, órákban, GPS-ben is remek szolgálatot tesz.

Red Hat, SLE tanfolyamok, linux üzemeltetés, adminisztráció tanfolyam, Linux minősítés

ULX Kft.

Red Hat Linux tanfolyam: ULX Nyílt Forráskódú Tanácsadó és Disztribúciós Kft.
Az ULX vállalati szintű, hivatalos Red Hat oktatásai 2004 óta érhetők el Magyarországon, azóta több száz szakmérnököt (RHCE) képeztünk ki. Tanfolyamaink Red Hat Enterprise Linux 6-os verzióján érhetők el, emellett a tanfolyamok köre is kibővült. Red Hat Rendszeradminisztráció. RHCSA intenzív tanfolyam. Red Hat Enterprise Clustering és Storage Management. Red Hat Enterprise virtualizáció. Red Hat Enterprise Performance Tuning.Red Hat Openstack adminisztáció.

IQSoft John Bryce Oktatókp.

SuSE Linux Enterprise Server tanfolyam: IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont
Az alábbi tematikát a Novell 3115 és 3116 tanfolyam anyagából állítottuk össze. Az alapvető felhasználói ismereteket (bejelentkezés, grafikus és szöveges felhasználói felület használata) ismertnek tekintjük, ezért igazából a rendszergazdai tevékenységre összpontosítva nézzük át a felhasználói ismereteket, majd a rendszeradminisztrációs eszközöket. A hangsúly a parancssoros felületen van, de a grafikus eszközökre is vetünk néhány pillantást. A fontos témák nem maradnak ki, ezért tanfolyam a CLP11 vizsgára felkészüléshez is megfelelő.

"IOSZIA" Kft.

OKJ Linux rendszergazda tanfolyam: "IOSZIA" Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
A képzés célja: A tanfolyamsorozat folyamán a résztvevők az alapoktól a haladó szintig sajátítsák el a Linux operációsrendszer ismereteit. Számítógép-kezelési alapismeretek, mivel egyes forrásanyagok angol nyelvűek lehetnek, ezért az angol nyelv dokumentumolvasás-szintű ismerete javasolt. Enterprise Linux üzemeltetés alapjai. Enterprise Linux hálózatok menedzselése. Enterprise Linux haladó lehetőségei. A modulrendszer előnyeit kihasználva egyéni fejlődési ütemnek megfelelően nyújtunk továbblépési lehetőségeket az informatika világában.

Kapcsolódó, kiegészítő szolgáltatásaink a Dell szerverek mellé.

Használt dell szerverek

Használt Dell szerverek

Használt Dell szerverek garanciával. Segítünk a megfelelő Dell, de akár HP, IBM szerver kiválasztásában. Több használt szerver vásárlása esetén árkedvezmény. Segítünk a használt szerverhez beszerezni az új vagy használt alkatrészeket, a railkitet, a diszkeket, memóriát, cpu-t, tápegységet.

Részletes használt Dell szerver kínálatunk

Használt hp szerverek

Használt HP szerverek

Használt HP szerverek garanciával. Segítünk a megfelelő Dell, de akár HP, IBM szerver kiválasztásában. Több használt szerver vásárlása esetén árkedvezmény. Segítünk a használt szerverhez beszerezni az új vagy használt alkatrészeket, a railkitet, a diszkeket, memóriát, cpu-t, tápegységet.

Részletes használt HP szerver kínálatunk