IT MAX linux szerver üzemeltetés

Linux szerver üzemeltetés szolgáltatás, Gödöllő, Veresegyház, Budapest, de távmunkában az ország egyéb pontjain is.


IT Max - Linux szerver üzemeltetés

Az itmax.hu linux szerverek üzemeltetését vállalja kis- és közepes vállakozások linux szervereinek az üzemeltetését. A szerverek magas rendelkezésre állása és megbízható működése érdekében.

Linux rendszergazdai szolgáltatásunk ismertetése

Az IT Max szakemberei az ország egész területéről várnak, vállalnak linux szerver üzemeltetési feladat felkérést. Távoli hozzáféréssel tudjuk biztosítani a linux operációs rendszerek, szerverek folyamatos rendelkezésre állását, megbízható működését. Szükség esetén helyszíni kiszállással hárítjuk el a szerver, operációs rendszer, alkalmazás problémákat.

Az IT Max, mint a Neunet Bt. gödöllői vállalkozás IT üzemeltetési részlege Gödöllő és vonzásközetében, így Budapest, Veresegyház, Gödöllő, Érd és környező települések informatikai rendszerek üzemeltetését, linux rendszergazdai szolgáltatási feladatait célozza meg.

Több, mint 10 éve foglalkozunk Linux szerver üzemeltetéssel, karbantartással. Jelenleg is végezzük az üzemeltetési feladatokat a korábban felsorolt helyeken kívül Budakeszi, Budaörs, Miskolc, Debrecen, Szeged, Szarvas településeken. Kapcsolódó szolgáltatásként webtárhely bérlet szolgáltatással is foglalkozunk, ezt a szolgáltatást saját üzemeltetésű linux szervereinkkel szolgáljuk ki.

Linux rendszergazda szolgáltatás, linux szerver üzemeltetési tapasztalatot több multinacionális cégeknél szereztünk, különböző UNIX (AIX, HP-UX, True64) és Linux (SLES , Ubuntu, Debian) operációs rendszerek üzemeltetésével alapoztuk meg a tapasztalatunkat, ezt a linux üzemeltési tapasztalatot átemelve, tovább fejlesztve indítottuk el vállakozásunk Linux rendszergazdai szolgáltatását.

Legfontosabb célünk a linux rendszereink informatikai biztonsága, a szerverek és a rajtuk futó alkalmazások stabil, megbízható működése. Ügyfeleink elégedettsége a bizonyíték, hogy ez a kezdeményezésünk nagyfokú ügyfél elégedettséget is eredményez. A hibák, problémák, leállások minimálisra csökkentése eredményes és elégedett ügyfeleket jelent.

Rendszergazdai szolgáltatásunkkal biztos, megbízható informatikai hátteret szerezhet, ezzel Önnek nem kell többet az informatikai rendszerével foglakoznia, csak üzleti céljaira és azok megvalósulásukra koncentrálhat.

Ízelítő a linux üzemeltetési tevékenységünkből

A Neunet Bt. jelenleg is közel 100 Linux operációs rendszert és Windows szervert üzemeltet. Több ügyfélnek, változatos szerződésese formában.

A legtöbb általunk üzemeltetett linux szerver valamilyen webes szolgáltatás, alkalmazás kiszolgálását végző számítógép, ameny esetekben a rendelkezésre állást jól mutatja az adott weboldal, webáruház folyamatos, megbízható elérhetősége.

Nagyobb, forgalmasabb alkalmazások esetében üzemeltetünk Linux szervert Oracle adatbázis kezelő és Java kiszolgálást végző főleg Apache Tomcat futtatókörnyezetek számára is.


Kapcsolódó szolgáltatásaink

Linux rendszergazda szolgáltatás
UNIX szerver üzemeltetés

Néhány partnerünk bemutatása

Linux rendszergazda Budapest