IT Max - windows rendszergazda

Windows rendszergazda szolgáltatás, Miskolc, Gödöllő, Veresegyház, Budapest, de távmunkában az ország egyéb pontjain is.


IT Max - Windows rendszergazda

itmax.hu windows rendszergazda szolgáltatás. Cégünk több éves tapasztalattal vállalja kis- és közepes vállakozási IT rendszereinek az üzemeltetését. Windows alapú irodai rendszerek, Windows és linux szerverek üzemeltetését, a rajtuk futó alkalmazás biztosítását.

Az IT Max szakemberei az ország egész területéről várnak felkérést. Távoli hozzáféréssel tudjuk biztosítani a windows operációs rendszerek, szerverek folyamatos rendelkezésre állását. Szükség esetén helyszíni kiszállással hárítjuk el az esetleges beállítási, alkalmazás problémákat.

Alapvetően az IT Max, mint a Neunet Bt. gödöllői vállalkozás IT üzemeltetési részlege Gödöllő és vonzásközetében, így Budapest, Veresegyház, Gödöllő és környező települések informatikai rendszerek üzemeltetését, rendszergazdai szolgáltatási feladatait célozza meg.

Több, mint 10 éve foglalkozunk Linux szerver üzemeltetéssel, karbantartással. De irodai környezetre a Windows 3.1-es változatától kezdődően ismerjük a Microsoft operációs rendszereket. Később a weboldal és webáruház készítéshez kapcsolódóan a domain név regisztráció és webtárhely bérlet szolgáltatásunkat vezettük be, majd az igények növekedésével saját üzemeltetésű Linux szervereken szolgáljuk ki a weboldalakat.

A microsoft windows rendszergazda szolgáltatás, windows szerver üzemeltetési tapasztalatot több multinacionális cégeknél szereztünk, különböző Windows 98, Windows 98SE, Windows NT, Windows 2000 rendszeren át a ma már ismertebb Windows XP, Windows 7 operációs rendszerek üzemeltetésével alapoztuk meg a tapasztalatunkat, ezt a szerver üzemeltési tapasztalatot átemelve, tovább fejlesztve indítottuk el vállakozásunk Windows rendszergazdai szolgáltatását.

Legfontosabb célünk a windows rendszereink informatikai biztonsága, statibitása, megbízható működése, a szerverek és a rajtuk futó alkalmazások stabil, megbízható működése. Ügyfeleink elégedettsége a bizonyíték, hogy ez a kezdeményezésünk nagyfokú ügyfél elégedettséget is eredményez. A hibák, problémák, leállások minimálisra csökkentése eredményes és elégedett ügyfeleket jelent.

Rendszergazdai szolgáltatásunkkal biztos, megbízható informatikai hátteret szerezhet, ezzel Önnek nem kell többet az informatikai rendszerével foglakoznia, csak üzleti céljaira és azok megvalósulásukra koncentrálhat.

A Neunet Bt. jelenleg közel 100 Linux operációs rendszert és Windows szervert üzemeltet. Több ügyfélnek, változatos szerződésese formában.

Ízelítő a windows rendszergazdai tevékenységünből

Windows Server 2003

Szerver célokat kiszolgáló Windows operációs rendszer.

Windows 8

A Microsoft Windows jelenleg legújabb verziója.

Windows 7

A korábbi általánosan elterjedt Windows verzió.

Windows XP

Talán az egyik legelterjedtebb Windows verzió.


Kapcsolódó szolgáltatásaink

Linux szerver üzemeltetés
Virusirtó szoftverek beszerzése, biztosítása