Budapest linux szerver üzemeltetés

Linux szerver üzemeltetés Budapesten, linux rendszergazda szolgáltatás, Gödöllő, Veresegyház, Érd, de távmunkában az ország egyéb pontjain is.


Budapesti linux rendszergazdai referenciáink

Linux rendszergazda

Image 1

Linux szerver és desktop üzemeltetés.

ERBA 96 Kft. és ügyfelei részére linux rendszergazda, szerver üzemeltetés. IT rendszer tervezés.

Budapest, Linux rendszergazda

Linux rendszergazda

Image 1

Linux szerver és desktop üzemeltetés.

Rolling Kft. és ügyfelei részére linux rendszergazda, SuSE linux szerver üzemeltetés. IT rendszer tervezés.

Linux rendszergazda Budapest

Linux szerver üzemeltetés Budapesten

Az IT-Max vállalja kis- és közepes vállalkozások linux rendszergazdai feladatainak az ellátását. Több linux szervert üzemeltetünk jelenleg is Budapesten, de az ország több pontján is vállaltunk már feladatokat. Linux rendszergazdaként már megfordultunk szinte az összs gépteremben, ismerjük a budapesti hoszting és szervertermeket. Saját Debian szerverekkel is rendelkezünk. A szerverek üzemeltetését általában távmunkában végezzük, de a linux üzemeltés többször megkívánja, hogy kiszálljunk az ügyfeleink telephelyére.
Néhény példa az üzemeltetési feladatainkra:


A legtöbb linux szerver Budapestre koncentrálódik, így a linux üzemeltetési feladatok is gyakran budapesti telephelyeken történik. Gödöllőről szakembereink gyorsan el tudnak jutni a város bármely részébe, de szinte folyamatosan van munkatársunk Budapesten is, aki hiba esetén gyorsan reagálni képes. A budapesti linux rendszergazdai feladataink között van 2010 óta üzemeltetett linux szerver is.
Vállalkozásunk nyitott az elvárásokra, így több féle lehetőség van a linux szerver üzemeltetési szolgáltatásunk igénybevételére.