IT Max - UNIX szerver üzemeltetés

Linux rendszergazda szolgáltatás, Gödöllő, Veresegyház, Budapest, de távmunkában az ország egyéb pontjain is.


IT Max - Unix szerver üzemeltetés

itmax.hu linux rendszergazda szolgáltatás. Cégünk több éves tapasztalattal vállalja kis- és közepes vállakozási IT rendszereinek az üzemeltetését. Főként Linux alapú rendszerek, Linux szerverek üzemeltetését, a rajtuk futó alkalmazás biztosítását.

Az IT Max szakemberei az ország egész területéről várnak felkérést. Távoli hozzáféréssel tudjuk biztosítani a linux operációs rendszerek, szerverek folyamatos rendelkezésre állását. Szükség esetén helyszíni kiszállással hárítjuk el az esetleges Linux szerver, alkalmazás problémákat.

Alapvetően az IT Max, mint a Neunet Bt. gödöllői vállalkozás IT üzemeltetési részlege Gödöllő és vonzásközetében, így Budapest, Veresegyház, Gödöllő és környező települések informatikai rendszerek üzemeltetését, linux rendszergazdai szolgáltatási feladatait célozza meg.

Több, mint 10 éve foglalkozunk Linux szerver üzemeltetéssel, karbantartással. Eleinte csak saját célokra használtuk. Később a weboldal és webáruház készítéshez kapcsolódóan a domain név regisztráció és webtárhely bérlet szolgáltatásunkat vezettük be, majd az igények növekedésével saját üzemeltetésű Linux szervereken szolgáljuk ki a weboldalakat.

Linux rendszergazda szolgáltatás, linux szerver üzemeltetési tapasztalatot több multinacionális cégeknél szereztünk, különböző UNIX (AIX, HP-UX, True64) és Linux (SLES , Ubuntu, Debian) operációs rendszerek üzemeltetésével alapoztuk meg a tapasztalatunkat, ezt a linux üzemeltési tapasztalatot átemelve, tovább fejlesztve indítottuk el vállakozásunk Linux rendszergazdai szolgáltatását.

Legfontosabb célünk a linux rendszereink informatikai biztonsága, a szerverek és a rajtuk futó alkalmazások stabil, megbízható működése. Ügyfeleink elégedettsége a bizonyíték, hogy ez a kezdeményezésünk nagyfokú ügyfél elégedettséget is eredményez. A hibák, problémák, leállások minimálisra csökkentése eredményes és elégedett ügyfeleket jelent.

Rendszergazdai szolgáltatásunkkal biztos, megbízható informatikai hátteret szerezhet, ezzel Önnek nem kell többet az informatikai rendszerével foglakoznia, csak üzleti céljaira és azok megvalósulásukra koncentrálhat.

A Neunet Bt. jelenleg közel 100 Linux operációs rendszert és Windows szervert üzemeltet. Több ügyfélnek, változatos szerződésese formában.

Ízelítő unix rendszergazdai tevékenységünből

IBM AIX Unix

IBM AIX Unix disztribúció üzemeltetésében is jelentős, közel 10 éves tapasztalatunk van. Főként pSeries szerverek üzemeltetését végeztük Oracle és SAP támogatásához multinacionális környezetben.


HP Unix - HP-UX

HP Unix disztribúció üzemeltetésében jelentős, közel 20 éves tapasztalatunk van. Főként HP9000 és Itanium szerverek üzemeltetését végeztük Oracle és SAP támogatásához multinacionális környezetben.


Egyéb Unix tapasztalatok

Némi, tapasztalattal rendelkezünk még FlexOS, Solaris, SunOS, Tru64, Alpha Unix disztribúció üzemeltetésében. Azonban ezen operációs rendszerek elavultak, lassan eltűntek, vagy mostanában nem kaptunk ilyen jellegű üzemeltetési megbízást.


Kapcsolódó szolgáltatásaink

Linux szerver üzemeltetés
Linux rendszergazdai szolgáltatás