• Új szerver beszerzés

    Új garanciális szerver ajánlataink. Folyamatosan tudnuk segíteni használt és új szerver beszerzésében. A legmegfelelőbb linux szerver kiválasztásában.

  • Eladó - Dell szerverek

    Eladó új szerverek. Dell, IBM, HP, Fujitsu-Siemens szerverek, jó minőségű gépek, folyamatos szerver lista frissítés és megjelenítés

  • Linux rendszergazda - támogatás

    A használt szerver mellé biztosítani tudjuk linux rendszergazda szolgáltatásunk. Részletesen a linux rendszergada szolgáltatásunkról

Jó minőségű új szerverek beszerzése, linux szerverek üzemeltetése, szerver elhelyezés intézése. Kapcsolódó linux rendszergazdai tevékenység. A használt szerver listánkat igyekszünk folymatosan frissen tartani. Bizonyos esetekben lehet, hogy az kiválasztott használt szervert már megvásárolták. Ezért kérjük, hogy érdeklődjenek a szerverek elérhetősőgét illetőleg. Amennyiben a szerver funkciója ismert, tudunk segíteni a linux operációs rendszer telepítésében, a használt szerverhez további eszközök beszerzésében. Majd később a linux szerver üzemeltetésében is. Amennyiben a használt szerver beszerzésével együtt egyéb rendszergazdai szolgáltatásunk is igénybe veszik, úgy kedvzőbb díjakat tudunk felszámítani.

Új Dell szerverek

Dell szerverek logó

Dell szerver

Új Dell szerverek

Új HP szerverek

HP szerverek logó

HP szerver

Új HP szerverek

Szerver alkatrész

Új szerver diszkek logó

Diszkek, sínek szerverekhez.

Diszk. Szerver alkatrész.

A használt szerverek elérhetősége

A weboldalon található használt szerverek és szerver alkatrészek elérhetőségéről érdeklődjön email-ben elérhetőségünkön.
A weboldalon található árak nem tartalmazzák az áfát, ha igen, azt a szervernél külön jelezzük.
Minden használt szervert és használt szerver alkatrészt teszteljük és jelezzük a szerverek állapotát. Amennyiben külön nem jelezzük, a szerverek teszteltek, és hiba mentesek. Az átadáskor az átvevő tesztelheti a berendezéseket, majd nyilatkozat aláírását követően adjuk át.
Általában mi magunk szállítjuk ki a megrendelt eszközöket, a szállítási díj megegyezés kérdése.
Amennyiben szüksége lenne a használt szerver üzemeltetéséhez egy linux rendszergazdára, tudjuk vállalni szervereink felügyeletét. Megegyezés szerint a használt szerverre előtelepítjük a kiválasztott Linux operációs rendszert.

Egyéb linux rendszergazdai szolgáltatásaink

Linux rendszergazdai tevékenységek

Vállalkozásunk olyan 10-15 éves magas rendelkezésre állású, nagy IT rendszer kiszolgálását (nem ritkán 7x24 órás) végző linux rendszerek üzemeltetésében szerezték linux rendszergazdai tapasztatukat, amely biztosíték lehet az Ön számára is, hogy az IT rendszere, megbízhatóan üzemel, a szolgáltatásai elérhetőek.
Meghibásodás esetén a hibák a lehető legrövidebb idő alatt kerülnek javításra. A proaktív beavatkozásokkal minimálisra csökkenthető a leállás.