• IT Max - weboldal üzemeltetés

    Weboldal üzemeltetés szolgáltatás, Gödöllő, Veresegyház, Budapest, de távmunkában az ország egyéb pontjain is.

  • Weblap admin - adminisztráció

    Weblap üzemeltetés, frissítés szolgáltatás, interneten keresztül. Frissen tartjuk a weblapot, felvezetjük a friss bejegyzéseket, módosítjuk a javítandókat.


IT Max - Weboldal üzemeltetés

Az itmax.hu weboldalak üzemeltetését vállalja kis- és közepes vállakozások számára. Vállaljuk a rendszerek biztonsági frissítését, a weboldal karbantartását, igény szerint frissítését. Ezen keresztül biztosítjuk a weboldal magas rendelkezésre állását és megbízható működésé. Igény esetén a keresőben való megjelenést és a keresőoptimalizálási feladatokat is ellátjuk.

CMS üzemeltetés

Weboldal üzemeltetési szolgáltatásunk logója

Az IT Max szakemberei az ország egész területéről várnak, vállalnak weboldal és CMS rendszer üzemeltetési feladatot. Távoli eléréssel tudjuk biztosítani weboldalak, webáruházak frissítésétadmionisztrálását, üzemeltetését, folyamatos rendelkezésre állását, megbízható működését.

Az IT Max, mint a Neunet Bt. gödöllői vállalkozás IT üzemeltetési részlege Gödöllő és vonzásközetében, így Budapest, Veresegyház, Gödöllő és környező települések informatikai rendszerek üzemeltetését, linux rendszergazdai szolgáltatási feladatait, weboldalak, webáruházak és CMS rendszerek üzemeltetését vállalja.

Több, mint 10 éve foglalkozunk Linux szerver üzemeltetéssel, karbantartással. Jelenleg is végezzük az üzemeltetési feladatokat a korábban felsorolt helyeken kívül Budakeszi, Budaörs, Miskolc településeken. Kapcsolódó szolgáltatásként webtárhely bérlet szolgáltatással is foglalkozunk, ezt a szolgáltatást saját üzemeltetésű linux szervereinkkel szolgáljuk ki.

Weblap admin, weboldal frissítés, honlap üzemeltetés

A weboldal adminisztálási szolgáltatás, üzemeltetési tapasztalatot több különböző rendszer használata során szereztünk, különböző CMS rendszerek, úm. Joomla, Drupal, Wordpress CMS rendszerek üzemeltetésével jelenleg is folyamatosan foglalkozunk, biztosítjuk a weboldal frissen tartását, frissítését, biztonsági szintjének fenntartását.

Amilyen CMS jelenleg nem üzemeltetünk

Amivel már találkoztunk, vagy használunk, de nincs jelenleg üzemeltetési kapcsolatunk:

  • Mediawiki
  • TYPO3
  • Prestashop
  • OSClass

Weboldal üzemeltetési tevékenységünk


Wordpress adminisztráció, weblap admin, üzemeltetés

Saját részre, és pár ügyfelünk részére is üzemeltetünk Wordpress CMS weboldalt. A feladatunk a weboldal frissítése, biztonsági ellenőrzése, a stabilitás biztosítása, frissítése. Kedveljük a wordpress oldalakat, gyors, egyszerű és jól személyre szabható rendszer.


Részletesen: Wordpress üzemeltetés

Joomla adminisztráció, weblap admin, üzemeltetés

Pár ügyfelünk részére üzemeltetünk Joomla CMS weboldalt. A feladatunk a weboldal frissítése, biztonsági ellenőrzése, a stabilitás biztosítása, frissítése. A Joomla nagyon elterjedt, jól támogatott, jól személyre szabható rendszer. A nagyon gyakori biztonság hibái miatt sok odafigyelést igényel.

Drupal adminisztráció, weblap admin, üzemeltetés

Egy ügyfelünk részére üzemeltetünk Drupal CMS weboldalt. A feladatunk a weboldal frissítése, biztonsági ellenőrzése, a stabilitás biztosítása, frissítése. A Drupal jól támogatott jól személyre szabható rendszer, kicsit robosztusabb, így kis oldalak esetén nem olyan hatékony, mint egy kisebb rendszer.

Webáruház adminisztráció, webshop admin, üzemeltetés

Több ügyfelünk részére üzemeltetünk, főként az általunk készített, egyedi fejlesztésű webáruházat. A feladatunk a webáruház frissítése, a magas rendszelkezésre állás biztosítása, keresőoptimalizálása. Különböző termékekkel foglalkozó webáruházak, több tízezer termékkel a kereső találati listája elején tartani.

Weboldal frissítés, adminisztrálás, üzemeltetés

Több ügyfelünk részére üzemeltetjük, főként keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal kapcsolatosan egyedi weboldalakat. Ezek lehetnek statikus HTML weboldalak, de dinamikus php-s oldalak is. A feladatunk a keresőoptimalizálás.Linux rendszergazda szolgáltatás
Keresőoptimalizálási tevékenységünk